Karamanın koyunu, sonra çıkar oyunu!

TAKİP ET

Mahkemede yargılanan İrfan Püsküllü'nün belediye başkanı olması, dosyada adı geçen Bilal Deniz'in TÜRKAY'ın başında genel müdür olması,

TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISINDA 2 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLECEK

Hendek Belediyesi Temmuz ayı Olağan Meclis Toplantısı 3 Temmuz Çarşamba günü (bugün) saat 15.00’da Hendek Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Nikah Toplantı salonunda yapılacak.

Temmuz ayı olağan meclis toplantısında, imarla ilgili 2 gündem maddesi görüşülecek.

TEMMUZ AYI GÜNDEM MADDELERİ
1- İlçemiz Büyükdere Mahallesi ve Kargalıhanbaba Mahallesi arasında yer alan sınırların düzenlenmesi ile ilgili hazırlanan İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporunun görüşülmesi.
2- Mahkemeler tarafından iptal edilen 6, 8, 12, 13, 17 ve 44 numaralı imar uygulamalarının, fiziki ve hukuki imkânsızlıklar nedeniyle tekrardan yapılamamasına bağlı olarak; Coğrafi Bilgi Sistemleri ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanunun 7. Maddesi kapsamında değerlendirilmesi ile ilgili hazırlanan İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporunun görüşülmesi.
 

HENDEK'TE İMARDAN BAŞKA SORUN YOK MU? 

Temmuz ayı meclis toplantısında imarla ilgili 2 gündem maddesinin görüşülmesi, ilçe kamuoyunda tepkiye neden oldu.

İlçe kamuoyunda; bu ilçede eğitimden sağlığa, spordan uyuşturucuya, doğa ve çevre korumasından, Uludere Çayına kadar bir sürü sorun var. İrfan Püsküllü belediye başkanı seçildiği günden beri 4 meclis toplantısı (Nisan-Mayıs-Haziran-Temmuz) gündemine hep İMAR geliyor. Bu ilçede İMARDAN başka sorun yok mu? diye konuşuluyor.

VATANDAŞ; DELİL KARARTMASI YAPILIYOR...

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Türkay Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Deniz ve belediyede görev yapan bazı müdürler, usülsüz yer satışları ve görevi kötüye kullanmaktan dolayı yargılanıyor.

Başkan Püsküllü seçim öncesi meydanlarda mahkemede yargılandığını inkar etti. Benim böyle bir mahkemem yok, dedi. Daha sonra katıldığımız iki duruşmada Başkan Püsküllü'nün usülsüz yer satışları ve görevi kötüye kullanmaktan yargılandığını gözlerimizle gördük.

Başkan Püsküllü inkar işe yaramayınca, mahkemeyi sabote etmeye kalktı!

Belediyenin yeni avukatı Hasan Serdar Baykal'a belediye avukatı olarak vekalet vererek, mahkemeye yolladı. Başkan Püsküllü'nün mahkemeyi oyalama oyununu, mahkeme başkanı bozdu. Mahkeme başkanı, siz belediyeyi savunamazsınız. Siz, belediye başkanı İrfan Püsküllü'nün eski avukatısınız. Burada İrfan Püsküllü ile Belediye arasında çıkar çatışması var, diye konuşarak avukat Baykal'ı belediye avukatı olarak kabul etmedi.

Mahkeme ile ilgili büyük sıkıntılar var!

Mahkemede yargılanan İrfan Püsküllü'nün belediye başkanı olması, dosyada adı geçen Bilal Deniz'in TÜRKAY'ın başında genel müdür olması, dosyada adı geçen bazı müdürlerin Belediyede yetkili olması, adil yargılanmaya engel teşkil etmektedir.

Mahkemenin istediği belgeleri, sanıklar hazırlayıp, mahkemeye sunacak!

Sanıkların, kendilerini kurtarmak için, delil karatma çalışması yapmayacağının garantisi var mı?

Meclis toplantılarında sürekli olarak gündeme İMAR ile ilgili gündem maddelerinin sıkça  gelmesi, bu yüzden olabilir. Belediye meclis üyeleri bilerek yada bilmeyerek delil karatma çalışmalarına el kaldırarak yardımcı olabilir.

Karamanın koyunu, sonra çıkar oyunu!!!

Dosyada adı geçenler, yargılanma sonunda ceza alırsa, bunun hesabını kimler verecek?

 

hendek belediye hendek belediyesi irfan püsküllü bilal deniz türkay mahkeme sanık adil yargılanma imar usulsüz satış görevi kötüye kullanma gündem güncel hendek gerçek haber temmuz ayı meclis toplantısı olağan meclis