Milletvekili İnci'nin konuşmasına kargalar bile güler!

TAKİP ET

1000 yataklı Sakarya Şehir Hastanesi konusunda, sayın Ali İhsan Yavuz'un yaptığı mücadeleyi tüm Sakarya biliyor. Mr cihazı ihalesinde MHP MYK Üyesi Muhammed Levent Bülbül'ün emeklerini, her ne kadar Ali İnci Fan Kulübü Üyeleri görmezden gelseler de, Hendek halkı görüyor!

ALİ İNCİ'NİN KONUŞMASINI ŞAŞKINLIKLA İZLEDİK

AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı 17 Haziran 2024 tarihinde milletvekili Ali İnci'nin katılımıyla, bayramlaşma programı düzenledi. Ali İnci bayramlaşma programında konuşma yaptı.

Milletvekili bayramlaşma programı konuşmasında öyle şeyler dedi ki herkes şaşkınlıkla izledi.

Milletvekili İnci ne dedi ne dedi?

Hendek'te 10 yıl kimse hiç bir şey yapmasa bizim yaptığımız hizmetlerle devam eder. Hendek merkezde elektirik kabloları yerin altında. Kabloları yerin altına almak için, hep birlikte çalıştık. O zaman Şenay Sakal benim ilçe başkanımdı, birlikte çok güzel eserler kazandırdk, dedi.

Ne dedi ne dedi?

Milletvekili Ali İnci,  en son model mr cihazını Hendek'e getiriyorum dedi. Hendek Devlet Hastanesinin doktor açığını kapattığını söyledi. Bakan beye 1000 Yataklı Sakarya Şehir Hastanesi bir an önce devreye girmeli, demiş!

Ne dedi ne dedi?

Doğalgazı Yeşilyurt'a o bölgeye getiren adam benim. Kapanan beldelere doğalgaz verilmesi gerekiyordu, çünkü bu beldeler odun alamıyordu. Seçimden önce enerji bakanlığı ve AGDAŞ da yaptığımız konuşmalarda Kazimiye, Lütfiyeköşk, kahramanköy ve Sarıyer vardı. İkramiye köyünü sonradan ben takviye yaptım. Başkanımızla, meclis üyelerimizle birlikte doğalgaz için çalışacağız, Puna, Ortaköy gibi ova köylerinde doğalgaz çalışması yapacağız hep birlikte. Biz burada olduğumuz sürece en çok doğalgaz alan ilçe Hendek olacak, dedi.

İrfan başkan için ne dedi?

Organize Sanayinin girişinde başlattığımız bir okulumuz var. Bu okul bizim çabalarımızla bu yıl sonunda bitecek ve ilçe merkezinde bulunan meslek yüksek okulu buraya geçecek. Herkes bu okulu tercih edecek, çünkü organize sanayi bölgesinin içinde. Staj yaptıkları fabrikalar çalışma alanı olacak. İrfan başkanın AK Parti döneminde bu konuda ciddi gayretleri vardı. İl başkan yardımcılığı yaptığı dönemde gayretleri vardı. 

Hendek'ten Üniversiteye 20 yıl boyunca 4 tane araba gitti. Kesilmişti. Turgut Babaoğlu'nun son dönemlerinde yeniden başladı. Şu anda devam ediyor. Üniversiteyi buradan kaldırmaya çalıştılar, milletvekili olduğum sürece kimse kaldıramaz. Üniversiteyi geliştireceğiz, 4 katlı yeni bir bina yapacağız. Ortadaki binayıda kaldıracağız, çok güzel kampüs olacak. öğrenci burada mutlu olacak. 

Milletvekili İnci başka ne dedi?

DSİ ile görüştük. Uludere Çayında çalışmalar Çakallık tensip bendine kadar devam edecek. Hendek'in su sorunu yaşamaması için balık tesislerin olduğu bölgeden, Hendek'e yeni içme suyu hattı yapacağız, dedi.

Milletvekili İnci konuşmasının sonunda ne dei?

Milletvekili İnci konuşmasının sonunda; İlçe başkanımız birlik beraberlikten bahsetti. Hep birlikte,  birlik beraberlik içinde kardeşlik içinde, hep beraber çalışacağız, diye konuşmasını bitirdi.

Miletvekili Ali İnci konuşmasında her şeyi dedi demesine, fakat bu konuşmaya Ali İnci fan Klübü üyeleri dışında kimse inanmadı!!!

Milletvekili Ali İnci, yaptığı her konuşma sonrası inandırıcılığını kaybediyor. Çünkü insanlara attığı siyasi kazıklar unutulmadı!

Sıkıştığında övgüler düzdüğü Şenay Sakal'ın Cumhur İttifakı belediye meclisi listesine girmesinden rahatsız olduğunu her yerde söylüyor!

2019 Yerel Seçimlerinde Ali Kemal Sofu'nun kazanmaması için Turgut Babaoğlu'na verdiği desteği, her ne kadar Ali İnci inkar etmeye çalışsada, herkes biliyor!

2024 yerel seçimlerinde hasta yatağından Cumhur İttifakına açık açık korkmadan, çekinmeden attığı BBP kazığınıda herkes biliyor!

İlçe müftüsü Murtaza Gür de Milletvekili Ali İnci'den kazık yedi!

Ali İnci, müftü Murtaza Gür'ü Cumhur İttifakının iftarına katıldı, diye tayinini çıkardı. Müftü bey, filler tepişir, çimenler ezilir misali, bavullarını toplamaya başladı!

Mr cihazı ihalesinde MHP MYK Üyesi Muhammed Levent Bülbül'ün emeklerini, her ne kadar Ali İnci Fan Klübü Üyeleri görmezden gelseler de, Hendek halkı görüyor!

Hastaneye doktor götürmekle övünen sayın İnci, Hendek'teki doktor açığı için, bir muhtarın başlattığı imza kampanyasını unuttunuz mu?

1000 yataklı Sakarya Şehir Hastanesi konusunda, sayın Ali İhsan Yavuz'un yaptığı mücadeleyi tüm Sakarya biliyor. Hastane inşaatının başlaması sonrası hastaneyi sahiplenmene ancak, Ali İnci Fan klübü üyeleri inanır!

Doğalgaz meselesine gelince Büyükşehir Yasası 2014 yılında çıktı. 2019 yılına kadar İnci-Püsküllü belediye yönetimi vardı. Neden 5 yıl içinde kapanan Yeşilyurt ve Çamlıca beldelerinde doğalgaz çalışması yapılmadı?

Cumhur İttifakı belediye başkanı Turgut Babaoğlu sizin yapamadığınız imar planlarını yaparak, Hendek'te doğalgaz hamlesi başlattı!

Sezar'ın hakkı Sezar'a!

Doğalgazda Turgut Babaoğlu'nun yaptıklarını siz yapamadınız!

2. OSB girişindeki okula gelince;

Siz, o okulu İrfan Püsküllü ile birlikte 11 yıl çürümeye terk ettiniz. Cumhur İttifakı milletvekilleri ve Turgut Babaoğlu'nun görüşmeleri sonucu, belediye, 2.OSB ve Üniversite yönetimi ortak çalışmalarıyla okul inşaatını devam ettirme kararı alındı. Okulla ilgili kararın son aşamasında ortaya çıkıp, 11 yıl çürümeye terk ettiğiniz okulu sahiplenmeye çalışıyorsunuz.

Ali İnci konuşmasının sonunda birlik ve beraberlikten bahsediyor. Ali İnci harici, o toplantıda bulunan herkes birlik ve beraberlikten bahsedebilir!

Ali İnci birlik ve beraberlikten bahsederse, buna kargalar bile güler!!!

 

 

 

 

hendek ak parti bayramlaşma program ali ihsan yavuz muhammed levent bülbül mhp myk ali inci konuşma 2.osb üniversite belediye hastane fan kulübü